EMNER

Kæmpe OL-skandale

BWF har smidt fire par ud af OL for at bryde kodeks

Foto: Torben Hansen 
Xiaoli Wang og Yang Yu blev buet ud, da de lod sig tabe, ved OL i London 2012 i Wembley Arena. Nu er det blevet smidt ud af OL.

Foto: Torben Hansen Xiaoli Wang og Yang Yu blev buet ud, da de lod sig tabe, ved OL i London 2012 i Wembley Arena. Nu er det blevet smidt ud af OL.

LONDON:Badmintonskandalen ved OL i London fik en lettere uventet udgang. Alle fire par, der tirsdag var involveret i skandalekampene, hvor parrene gik efter at tabe, er blevet smidt ud af OL.

Hvilke konsekvenser sagen yderligere er endnu ikke afklaret, for rygterne i Wembley Arena går på, at hele det kinesiske hold kan finde på at trække sig.
Samtidig efterlader det et åbent spørgsmål, om hvem det danske par med Christinna Pedersen og Kamilla Rytter Juhl skal møde i aftenens kvartfinale.
Det danske par var selv med til at starte problemerne, da man besejrede det andetseedede kinesiske par. Herefter gik de førsteseedede kinesere nemlig efter at tabe med vilje for at undgå at komme i samme halvdel som landsmændene, og det startede en lavine af skandaler.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden