Kæmpe ordre på påske æg til Chokoladekurven

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Alt er spiseligt. Selv det vedlagte ”kort” med ”God påske” kan spises. Foto: Ole Iversen

Af Ole Iversen.

Der ryger mange påske over disken i Chokoladekurven netop nu.

Og i baglokalet er produktionen af hjemmelavede æg på maks. netop nu. Men alt blev sat på en prøve, da der indløb en kæmpe ordre på ikke mindre end 500 håndlavede påskeæg, fyldt med rigtig "Thy-Chokolade".

- Vi måtte indkalde alt disponibelt familie, for at få æggene lavet, fortæller indehaver Pernille Tophus Larsen til thistedposten.dk.

Det er et stort arbejde, for alt skal laves fra bunden. Men vi fik det hele lavet, og så snart der er pakket cellofan om, så er de på vej ud til kunden - en lokal forretningskæde. Æggene skal bruges som en hyggelig hilsen fra butikkerne til kunderne.

Og netop hilsenen er også særlig - naturligvis i chokolade.

For Chokoladekurven har designet et skilt med "God påske" som er vedlagt. Skriften er håndskrevet i orange appelsinchokolade på mørk bund. Skiltet kan naturligvis, lige som indholdet og selve påskeægget, spises.

- Det er en sjov måde at lave noget anderledes på. Choko-skiltet kan jo også laves som et sjovt bordkort til festen, med navn på. Så kan man jo spise skiltet til kaffen, siger Pernille Tophus, der fortæller, at indholdet i de 500 påske æg, er specialchokolader lavet i mørk håndlavet Thy chokolade.

- Der er nogle med smag af Limfjordsporter og så er der nogle med lækkert havtorns marcipan, lyder det fra en travl Pernille Tophus.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.