Kæmpe slag for isbjørnen

Det buldrede fra 50 tønder ved fastelavn i Aalborg Zoo

Der blev gået til sagen, da Aalborg Zoo søndag fejrede fastelavn med 50 tønder. Foto: Sarah Würtz <i>Foto: Sarah Würtz</i>

Der blev gået til sagen, da Aalborg Zoo søndag fejrede fastelavn med 50 tønder. Foto: Sarah Würtz Foto: Sarah Würtz

Galleri - Tryk og se alle billederne.

2
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

AALBORG:50 fastelavnstønder i Aalborg Zoo udgjorde sandsynligvis Danmarks største tøndeslagning søndag, og der var da også noget at slå på tønde for:

Ud over en sjov oplevelse for børnene var formålet at gøre opmærksom på de udfordringer, isbjørnen stilles over for i takt med, at klimaet ændrer sig, fortæller arrangementsansvarlig Niels Alrøe.

Ud over bulder og brag fra tøndeslagningen blev der informeret om de tiltag, man selv kan gøre for at modvirke klimaforandringer - tage kortere bade, bruge mindre strøm og så videre. Et godt eksempel på, hvordan Aalborg Zoo ser sig selv som oplevelsesinstitution, men også har et kig ud i verden som her Arktis.

Med til fastelavnsfesten var WWF Verdensnaturfondens PandaClub, som gerne vil gøre opmærksom på problemerne for isbjørnen i og med, at havisen smelter tidligere og dannes senere. Dermed forkortes den periode, hvor isbjørnen kan jagte sæler fra isen.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.