Kæmper for busser

Serritslev-borgere siger nej til beskæring af busruter

Steen Pedersen kæmper for busserne i Serritslev. Foto: Peter Broen

Steen Pedersen kæmper for busserne i Serritslev. Foto: Peter Broen

SERRITSLEV:- Serritslev bliver hårdt ramt, hvis der gøres alvor af at skære ned på busbetjeningen. Det sagde formanden for Serritslev Borgerforening, Steen Pedersen, på generalforsamlingen.

Han oplyste, at 800 har skrevet under på en protest mod beskæringer på rute 72.

- Serritslev har fået en del tilflyttere som følge af den gode busbetjening, siger Steen Pedersen.

Der er lagt op til, at mange af busserne gennem Serritslev beskæres, men det har medført voldsomme protester. Ikke kun fra Serritslev, men også fra Vrå og Harken. 18. marts skal regionsrådet behandle sagen igen.

Steen Pedersen kunne glæde sig over, at borgerforeningen har fået brugsretten over skoven af Brønderslev Kommune, og der er allerede mange aktiviteter.

Her er der opstillet klatrestativ og gyngestativ, som er støttet af landsbyrådet i Brønderslev Kommune og Jerslev Sparekasses Fond.

Der søges nu om 12.000 kr. til borde og bænke i skoven, der hen ad vejen skal udbygges. F.eks. er der planer om en petanquebane.

Steen Pedersen beklagede det hærværk, der er sket i området.

- Vi har opgivet at sætte glas i legehuset, for det knuses hele tiden. Men topmålet er, at en dør er endt på bålet, sagde han.

Steen Pedersen opfordrede borgerne til at holde øje med området, og foretage anmeldelse til politiet, hvis man tager nogen på fersk gerning.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.