Kærkommen gave til Frederikshavn Fox

Uventet gave tænder ekstra op under Frederikshavn Fox i kvindernes 1. division i håndbold inden udekampen mod Ringkøbing tirsdag aften.

Lene Tønnesen er p.t. Fox-topscorer. Tirsdag aften gælder det Ringkøbing i et vitalt topopgør i kvindernes 1. division i håndbold.
Foto: Carl Th. Poulsen

Lene Tønnesen er p.t. Fox-topscorer. Tirsdag aften gælder det Ringkøbing i et vitalt topopgør i kvindernes 1. division i håndbold. Foto: Carl Th. Poulsen

Frederikshavn Fox fik søndag aften en gave uden selv at være i aktion i kvindernes 1. division i håndbold. AGF, Århus tog nemlig en af Fox-troppernes rivaler til den direkte oprykningsplads til GuldBageren Ligaen, Silkeborg-Voels, skalp med en storsejr på 30-22. Godt nok vandt førerholdet Roskilde samme aften 49-19 over TIHF Tåstrup-Ishøj, men Fox-pigerne er nu i den situation, at de selv kan afgøre, om de skal forbi både Silkeborg Voel og Roskilde. Fox møder tirsdag aften Ringkøbing på udebane i et topopgør mellem rækkens nummer tre og fire, begge hold har 28 point. Roskilde har 31 og Silkeborg-Voel 29 point, men begge hold har spillet en kamp mere end både Fox og Ringkøbing. Og Frederikshavn Fox mangler både Roskilde og Silkeborg-Voel på hjemmebanen i Arena Nord inden, det endelige slagsmål om den direkte oprykningsplads er afgjort.