Kærlighedsknas: Lady Gaga pauser forlovelsen

Travle kalendere har sat en kile i forholdet mellem den verdensberømte sangerinde og hendes forlovede, skuespilleren Taylor Kinney.

Efter adskillige forlydender om et brud og ophævelse af forlovelsen tager Lady Gaga nu bladet for munden og taler ud om sit forhold til kæresten gennem fem år, Taylor Kinney.

Det sker over Instagram på et sort/hvid-foto af parret, der går tæt omslynget.

- Taylor og jeg har altid troet på, at vi er soulmates. Lige som alle andre par har vi også op- og nedture, og vi har taget en pause, starter Lady Gaga opslaget og uddyber:

- Vi er begge ambitiøse kunstnere og håber på at komme igennem de lange distancer og komplicerede kalendere, så vi kan fortsætte den simple kærlighed, vi altid har haft til hinanden.

- Vi er bare lige som alle andre, og vi elsker virkelig hinanden, slutter "Bad Romance"-sangerinden opdateringen.

Sangerindens repræsentant bekræfter også udlægningen om pausen i en kort erklæring til magasinet People men har ikke yderligere kommentarer.

Den 30-årige sangerinde og den 35-årige skuespiller har været sammen siden 2011, hvor der opstod sød musik mellem de to, da han medvirkede i musikvideo til Gaga-nummeret "Yoü and I".

Parret brød kort med hinanden i 2012, men de blev derefter hurtigt genforenet igen, og på valentinsdag i 2015 friede Kinney til sin Lady.

Det skete med en funklende hjerteformet diamantring, der bærer initialerne T for Taylor og S for Lady Gagas borgerlige navn, Stefani Joanne Angelina Germanotta.

- Han gav mig sit hjerte valentinsdag, og jeg sagde JA!, annoncerede den Oscar-nominerede sangerinde dengang på Instagram.

Se billedet omkring pausesituationen her: https://www.instagram.com/p/BIEbofjjSUt/?taken-by=ladygaga

/ritzau/FOKUS

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.