Kafé K er rykket ind i Baghuscaféen

Karina Hust Jørgensen satser på frokostanretninger med fokus på fisk

Karina Hust Jørgensen har netop åbnet Kafé K. Caféen hører hjemme i de lokaler, der tidligere husede Baghuscaféen. <i>Foto Kim Dahl Hansen</i>

Karina Hust Jørgensen har netop åbnet Kafé K. Caféen hører hjemme i de lokaler, der tidligere husede Baghuscaféen. Foto Kim Dahl Hansen

FREDERIKSHAVN:Der er igen kommet liv i Danmarksgade 69 - den tidligere Baghuscaféen.

39-årige Karina Hust Jørgensen har åbnet sin egen café - Kafé K.

Første åbningsdag var fredag 30. november.

- Der kom rigtigt mange mennesker, fordi der samtidig var Open By Christmas i byen, siger Karina Hust Jørgensen.

- Vi holdt en stor åbningsreception fra klokken 19 til 21, og det var en kæmpe succes. Der var fuldt hus fra klokken 21 og til vi lukkede klokken 01.30, fortæller hun.

Karina Hust Jørgensen er i forvejen engageret på Skagen Bryghus, hvor hun forpagter køkkenet - alligevel tøvede hun ikke med at springe til, da hun fik mulighed for at leje sig ind i Frederikshavn.

- Den gamle Baghuscaféen var jo et sted, hvor der blev spillet masser af livemusik. Og jeg synes, at man har manglet sådan et sted i Frederikshavn i de måneder, hvor caféen har været lukket, siger Karina Hust Jørgensen - der i øvrigt selv synger i et band.

I løbet af den seneste tid har Kafé K blandt andet fået installeret et helt nyt køkken, og det skal være med til at give stedet et løft.

- Der skal serveres en masse frokostretter, for musik gør det jo ikke alene, siger Karina Hust Jørgensen med et smil.

- Og selv om Frederikshavn er en havneby, så mangler der alligevel et sted i centrum, hvor man kan få frisk fisk, mener hun.

Karina Hust Jørgensen vil derfor have sildeplatter, hjemmelavede fiskefrikadeller, nystegte fiskefileter og andet godt fra havet på sit menukort.

- Men der vil selvfølgelig også være mulighed for at bestille frokostretter, som der ikke er fisk i, siger hun.

Planen er i løbet af foråret at udvikle caféen til også at have hverdagsåbent - i første omgang vil der dog kun være åbent fredag, lørdag og søndag.

- Vi lukker ned for spisningen sidst på eftermiddagen, og derefter vil det så være en traditionel café, siger Karina Hust Jørgensen.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.