Kaffe og velkomst til nye studerende

Sensommer, Svantes Morgenvise og Gammeltorv midt i Aalborg. Så kan et nyt studieår, det 43. på Aalborg Universitet, tage sin begyndelse. I år sker det med omkring 4700 nye studerende, hvoraf de 4100 læser i Aalborg. Foto: Nicolas Cho Meier
1. september 2016 17:54

Kalenderen sagde efterårets første dag, vejret sagde sensommer, og Aalborg sagde velkommen til tusindvis af nye studerende og indbyggere torsdag morgen med det traditionelle morgenbord.

Det foregik som gennem snart 20 år på Gammeltorv i byens absolutte centrum, men efterhånden kan torvet slet ikke rumme alle. C.W. Obels Torv har været i brug i flere år, og i år havde arrangørerne fra Studentersamfundet også fået lov at inddrage Algade. Det betød borde og bænke stort set hele vejen rundt om Budolfi.

Det hele var stillet an på en time onsdag aften efter en stram plan - og modsat i fjor holdt himlen sig tør natten over.

Forplejningen bestod af et rundstykke samt kogt vand med tilhørende pulverkaffe og tebrev. På arrangørernes indkøbsliste stod derfor 5200 rundstykker - "vi vil være sikre på at have nok" - ligesom rundt regnet 1000 liter vand skulle koges og hældes i termokander.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...