Kahlenberg før FCK: Sjovere når vi ligger i samme ende

Opgøret mellem Brøndby og FCK lørdag bliver intenst, fordi klubberne er i samme situation, spår Kahlenberg.

26. september 2013 16:42 - Opdateret 26. september 2013 16:43

Kahlenberg før FCK: Sjovere når vi ligger i samme ende

Før i tiden var det stort set altid topkampe, når Brøndby og FC København kæmpede på grønsværen.

På lørdag er det et regulært bundbrag, når de to hold mødes på Brøndby Stadion.

Kun et enkelt point skiller de to hold i bunden af ligaen, og det får det traditionsrige derby til at blive endnu en speciel kamp mellem de to klubber, mener Brøndbys hjemvendte profil, Thomas Kahlenberg

- Det er sjovere og giver altid det ekstra pift, når klubberne er i samme situation - normalt med rivalisering i toppen. Lige nu er der også en rivalisering, fordi vi ligger samme sted, men det er så i den forkerte ende.

- Det er specielt at spille mod FCK, og det vil det altid være, tror jeg. Det er klart, at det nok ikke har været det sjoveste som Brøndby-spiller de seneste år, når der har manglet lidt, men det har stadig været intense opgør med knald på, siger han.

Forud for lørdagens brag på Brøndby Stadion ligger hjemmeholdet under nedrykningsstregen, mens FCK ligger på en niendeplads med blot et enkelt point mere i tabellen.

- Jeg forventer en intens kamp med knald på i nærkampene og en taktisk præget kamp. Første mål er tit afgørende, men begge hold har været stærkere offensive end defensive, så det kunne også være en kamp, hvor der falder en del mål, lyder det fra Kahlenberg.

Også Brøndbys anfører, Mikkel Thygesen, forventer et opgør med stor intensitet.

- Det er det største derby, du overhovedet kan spille i Norden lidt overdrevet sagt. Det er et rigtig, rigtig stort derby, og det bliver ikke større herhjemme. Det bliver en rigtig fed kamp, en intens kamp, siger han.

Både Brøndby og rivalerne fra København er inde i en positiv stime med sejre i de seneste runder. Derfor regner Kahlenberg også med, at derbyet fremover bliver topopgør.

- Jeg tror på, at begge hold er på vej i den rigtige retning, og at vi i fremtiden kommer til at se opgør, hvor begge hold ligger der, hvor vi begge hører hjemme, siger han.

Opgøret bliver fløjtet i gang klokken 16 på et fyldt stadion, der er nemlig udsolgt til kampen.

/ritzau/

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...