Aalestrup

Kaldte ekstra ind til løb

Arrangører måtte på jagt efter flere frivillige til Knaberløbet i Aalestrup

21
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Grete DahlKnaberløb i Ålestrup ,g på scenen viste de knaber kongen og de tre oiger der konkurerer om titlen ..

AALESTRUP:Et afbud fra Politihjemmeværnet satte arrangørerne af dette års Knaberløb i Aalestrup i aftes på en ekstra opgave op til løbet.

- Vi stod pludselig og skulle finde frivillige, fordi Politiet ikke mener, det er en politiopgave at hjælpe med løbet, og derfor kunne Politi-hjemmeværnet ikke som tidligere stille med mandskab til at hjælpe os. Men det lykkes at få de nødvendige kræfter på plads et døgn før starten, kunne løbsleder Michael Findinge fortælle forud for løbsstart.

Omkring 50 frivillige klarede opgaven med at holde styr på de omkring 500 løbere, der i aftes var ude på tre ruter. En 3,1 km. lang børnerute og to andre ruter på 5,2 km. samt 9,8 km.

Knaberløbet, der er en del af Vesthimmerlandscuppen, blev skudt i gang af ”Knaberkongen” Poul Knudsen samt ”Knaberdrengen” Lasse Kristoffersen.

Omkring halvdelen af løberne i aftes kom fra skoler, der er med i projektet ”Skolen i bevægelse”. Udover deltagere fra Aalestrup Skole og realskolen i byen, var der også for første gang løbere med fra Fjelsø Friskole.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.