Frederikshavn

Kalorierig kost til fodboldglade talenter

250 munde skal mættes to gange dagligt i Aktivitel, og ”Meyers Madhus” sørger for den rette sammensætning til deltagerne i Cup No. 1

5
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Tilskuere fra Mexico heppede på deres helte fra America Elite.Foto: Bent Bach

FREDERIKSHAVN:Med omkring 2500 til spisning på Aktivitel to gange om dagen, er der gang i de store kødgryder under Cup No. 1 i Frederikshavn.

Madlavningen er i år lagt i hænderne på kokken Bo Frederiksen fra ”Meyers Madhus”, og han lover sund og kalorieholdig mad lavet næsten fra bunden smagt til med salt og peber.
- De mange fodboldspillere har ikke brug for helsekost men derimod noget med masser af energi, så det laver vi, siger cup-kokken.
Han roser i høje vendinger de mange hjælpere.
- Logistikken er meget vigtig, når så mange munde skal mættes, men indtil videre har alle set tilfredse ud.
Tirsdag stod menuen på æggekage med bacon, porre og purløg til frokost.

Boldene ruller

På banerne ved Fodboldvej var der aktivitet fra tidlig morgen, og blandt aktørerne var også lokale stortalenter, der nu er hentet til AaB med henblik på storklubbens U 17 ligahold.

Fire af dem stammer fra henholdsvis Skagen, Bangsbo Freja og Skjold Sæby, men under Cup No. 1 har de fået lov til at spille en enkelt kamp om dagen for FfI’s drenge 16-hold.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.