Kalvefilet med krydderurter

Kalvefilet i tynde skiver med gule bønner, hvidløg. og ananassalvie.

Fødevarer 24. september 2007 14:02

Se udsendelse fra 24NORDJYSKE 4 kuverter

  • 8 skiver kalvefilet
  • Gule/grønne bønner
  • 1 rødløg
  • 8 tomater (cocktail)
  • Ananassalvie - eller alm. Salvie
  • 1 dl mascapone
  • 1 fed hvidløg
  • 1 dl hakkede krydderuter Fremgangsmåde Køde steges på en hed pande, tilsættes hakket rødløg og derefter bønner og stykker af tomat. Det hele svinges godt rundt i panden. Derefter tilsætter du hvidløg,krydderurter og mascapone, som smelter til sauce omkring kødet. Smag retten til med salt og peber. Velbekomme!
  • Nyheder udvalgt til dig
    Henter artikler...

    Nordjyske Plus

    Henter artikler...