Kamil Grabara til FCK-fans: Vis mig lidt respekt

22-årige Kamil Grabara er træt af at høre på, at visse FCK-fans foretrækker Karl-Johan Johnsson i målet.

Polske Kamil Grabara mener ikke, at han får den nødvendige respekt fra FCK's fans. (Arkivfoto)

Polske Kamil Grabara mener ikke, at han får den nødvendige respekt fra FCK's fans. (Arkivfoto)

SILKEBORG:Polske Kamil Grabara har siden sin ankomst til FC København i sommer været førstevalg foran svenske Karl-Johan Johnsson, som i sidste sæson ellers sad tungt på den tjans.

Efter et rødt kort til førstnævnte i en Europa League-kamp mod græske PAOK den 21. oktober er der dog blevet lidt spilletid til Johnsson, som først imponerede med sit indhop i samme kamp og senest i returmødet i Grækenland i torsdags.

Derfor er der blandt en del FCK-fans et ønske om, at svenskeren får chancen noget oftere.

Søndag var Grabara dog tilbage mellem stængerne i FCK's 0-0-kamp i Silkeborg, og efter kampen havde han en bøn til de fans, som ønsker ham på bænken og Karl-Johan Johnsson i målet.

- Jeg vil gerne sige til alle FCK-fans, at I ikke behøver at elske mig, men når jeg gør det godt, så bare vis lidt respekt. Det ville være rart.

- Jeg forventer ikke, at I synger mit navn før kampen, men jeg gør mit arbejde for klubben og giver alt, jeg har, siger den 22-årige polak.

Han slår fast, at han godt ved, at han selvfølgelig selv har en aktie i, hvordan han bliver set på af FCK's fans.

- Når jeg har gjort mig fortjent til respekten, skal jeg også have den. Sådan er det også omvendt. Hvis jeg skal have skylden, skal jeg have den, og jeg er også selv den første til at tage den på mig.

- Måske får jeg respekt på et tidspunkt, hvis jeg for eksempel når 100 kampe for klubben. Så vil jeg være den, de holder mest af, siger han.

Ønsket om at få 31-årige Karl-Johan Johnsson tilbage som førstemålmand i FCK har dog lange udsigter for de fans, der måtte ønske det. Cheftræner Jess Thorup har nemlig ikke tænkt sig at skifte rundt på rollerne mellem sine målmænd.

- Jeg har været helt åben og ærlig over for Kalle i forhold til hans rolle, og det var fedt for ham, at han greb chancen i torsdags.

- Det skal man gøre, når man får den i FCK, men jeg havde truffet det her valg, og det vidste han også godt, siger Thorup.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Breaking
Så er det afgjort: Her er den nye formand for Dansk Folkeparti
Luk