Fødevarer

Kammerjunkere

Er du træt af købe-kammerjunkere til sæsonens koldskål, så bag dem selv.

Er du træt af købe-kammerjunkere til sæsonens koldskål, så bag dem selv. Brug to store æg, 150 g sukker, 50 g smeltet og afkølet smør, 300 g hvedemel, 1 tsk. bagepulver og 0,25 tsk. fint salt. Pisk æg og sukker sammen og tilsæt smeltet, afkølet smør. Bland resten af ingredienserne i dejen og ælt den sammen. Lad den hvile i køleskabet i omkring en time. Del dejen i tre portioner og form dem til stænger, der er cirka 35 cm lange. Forbag dem i 25 minutter ved 175 grader midt i ovnen. Lad dem herefter køle af i et par minutter, skær stængerne i skiver på en halv centimeter, læg skiverne på bagepapiret og bag dem færdig i 15 minutter ved 175 grader. Og vupti, hjemmelavede kammerjunkere. Se flere opskrifter på www.arla.dk.

Er du træt af købe-kammerjunkere til sæsonens koldskål, så bag dem selv. Brug to store æg, 150 g sukker, 50 g smeltet og afkølet smør, 300 g hvedemel, 1 tsk. bagepulver og 0,25 tsk. fint salt. Pisk æg og sukker sammen og tilsæt smeltet, afkølet smør. Bland resten af ingredienserne i dejen og ælt den sammen. Lad den hvile i køleskabet i omkring en time. Del dejen i tre portioner og form dem til stænger, der er cirka 35 cm lange. Forbag dem i 25 minutter ved 175 grader midt i ovnen. Lad dem herefter køle af i et par minutter, skær stængerne i skiver på en halv centimeter, læg skiverne på bagepapiret og bag dem færdig i 15 minutter ved 175 grader. Og vupti, hjemmelavede kammerjunkere. Se flere opskrifter på www.arla.dk.

Brug to store æg, 150 g sukker, 50 g smeltet og afkølet smør, 300 g hvedemel, 1 tsk. bagepulver og 0,25 tsk. fint salt. Pisk æg og sukker sammen og tilsæt smeltet, afkølet smør. Bland resten af ingredienserne i dejen og ælt den sammen. Lad den hvile i køleskabet i omkring en time. Del dejen i tre portioner og form dem til stænger, der er cirka 35 cm lange. Forbag dem i 25 minutter ved 175 grader midt i ovnen. Lad dem herefter køle af i et par minutter, skær stængerne i skiver på en halv centimeter, læg skiverne på bagepapiret og bag dem færdig i 15 minutter ved 175 grader. Og vupti, hjemmelavede kammerjunkere. Se flere opskrifter på www.arla.dk.