Kamp om skoleelever

Ådalens børn skal høre under Serritslev og Skolegades Skole

Ådalen skal med i et andet skoledistrikt, hedder det i et nyt forslag til politikerne. Arkivfoto: Kurt Bering <i>Kurt Bering</i>

Ådalen skal med i et andet skoledistrikt, hedder det i et nyt forslag til politikerne. Arkivfoto: Kurt Bering Kurt Bering

BRØNDERSLEV:Inden en kommende masterplan for skoleområdet skal behandles politisk, er skolefolk i Serritslev og ved Skolegades Skole nu klar med en ny plan: - Gør Serritslev Skole til det tredje spor under Skolegades Skole og lad os få børnene i Ådalen med i vores skoledistrikt.

Medlemmer af de to skoles bestyrelser er nemlig ikke spor glade for masterplanens tanker om at flytte børn fra Serritslev Skole til Toftegårdsskolen.

- Det er ikke en acceptabel og langsigtet løsning. Serritslev Skole har overhovedet ikke noget tilhørsforhold til Toftegårdsskolen, og Serritslev Skole ønsker fortsat at udbygge det gode samarbejde mellem Serritslev Skole og Skolegades Skole, skriver de to skolers bestyrelser til Børne- og Skoleudvalget i Brønderslev Kommune.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.