Gjøl

Kamp på klokkeringning, ålefangst og øldrikning

To hold bankfolk i kamp i havnebassinet, Ole og Hanne fra ebh bank til venstre og Michael og Max fra Spar Nord til højre. 
foto: erik sahl

To hold bankfolk i kamp i havnebassinet, Ole og Hanne fra ebh bank til venstre og Michael og Max fra Spar Nord til højre. foto: erik sahl

GJØL:Det våde element kan bruges til meget, hvis fantasien er i orden. Og det var den til dysten i havnebassinet, hvor fem firmahold á to modige pagajførere kæmpede i sejlløse optimistjoller mod hinanden og uret. Under et lavt bræt, op og ringe med en klokke uden at vælte i vandet, drikke en fadøl på kortest mulige tid, fange en ål med de bare næver. Det hjalp, at den efterhånden var godt træt, ålen, og at et energisk publikum fulgte med fra kajkanten og heppede. Evnerne som søsportsfolk blev højlydt kommenteret, men på besynderlig vis undgik alle at skvatte i vandet. Spar Nord, ebh bank, Aabybro Maskinfabrik, GVA og Ole Larsen deltog, og det blev en tæt kamp mellem nr. 1 og 2, GVA og Ole Larsen, og mellem nr. 3 og 4, ebh bank og Aabybro Maskinfabrik. Spar Nord-holdet, der sammen med ebh bank stod for tvekampen, sluttede feltet, og så var der ellers fadøl til alle de modige.