Kamp til det sidste

Fredag var der bedre stemning hos Aalborg Pirates

Morten Fals håbede fredag på, at en redning kunne komme i hus. Og stemningen har løftet sig en smule. Arkivfoto: Henrik Bo <i>Foto: Henrik Bo</i>

Morten Fals håbede fredag på, at en redning kunne komme i hus. Og stemningen har løftet sig en smule. Arkivfoto: Henrik Bo Foto: Henrik Bo

AALBORG:Aalborg Pirates kæmper til det sidste for at redde eksistensen som klub og dermed også eksistensen i Metalligaen.

Fredag ved midnat udløb aktietegningen, og klubben har nu frem til bestyrelsesmødet tirsdag for at finde ud af, om der er økonomi til at fortsætte.

Da NORDJYSKE Medier torsdag talte med bestyrelsesformand Morten Fals, så det ikke alt for godt ud, men fredag pegede pilen i mere positiv retning.

- Vi har fået en del positive tilkendegivelser og henvendelser, lige før vi krydser målstregen, og det er selvfølgelig rigtig godt. Men vi skal også sikre os, at der er bund i de henvendelser, vi har fået og sikret os, at der rent faktisk kommer penge ud af dem. Det nytter ikke noget, at vi melder ind, at der en, der har fundet en papkasse, hvis det så viser sig, at der ikke er nogen penge i den, siger Morten Fals.

- Nu skal vi have vendt og drejet hver eneste henvendelse og bruge de sidste kræfter på at få fat i endnu flere, og så må vi henover weekenden vurdere, om der er kommet penge nok til, at vi kan fortsætte, siger han.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.