Lokalpolitik

Kampen mod skimmelsvamp er vundet - nye lofter på vej

Der var store protester over indeklimaet på Klokkerholm Skole. Nu er skimmelsvampen væk, og nye lofter bliver sat op inden oktober.
arkivfoto

Der var store protester over indeklimaet på Klokkerholm Skole. Nu er skimmelsvampen væk, og nye lofter bliver sat op inden oktober. arkivfoto

KLOKKERHOLM:Det sidste punktum synes at være sat i sagen om skimmelsvamp på Klokkerholm Skole. I sommerferien blev lofterne med svamp pillet ned, og tirsdag besluttede byrådet, at bevillige godt en million kroner til at få sat nye lofter op. - Min holdning er, at vi siger ok til det hele, så vi kan få det ordnet og holde tidsplanen, så det hele er færdigt til oktober, sagde borgmester Mikael Klitgaard (V) under byrådsmødet. Husk andre projekter Og der var bred enighed om, at arbejdet på skolen skulle laves færdigt, nu hvor man alligevel har fundet pengene til at gøre det for. Men de penge bliver taget fra de 3,3 millioner kroner der er afsat til skolebyggeri i 2006. - Jeg er glad for, at der er fundet en løsning. Men vi skal ikke glemme, at det er penge der er afsat til andet skolebyggeri, som der bliver plukket af. Og vi har andre planer, som ikke er fuldført endnu, sagde Bendt Danielsen (Borgerlisten).