Kampen om melodigrandprix-scenen: Her er vinderen

Næste års melodigrandprix bliver afholdt i Jyske Bank Boksen i Herning. Det afslører DR.

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Dansk Melodi Grand Prix, Lighthouse X Foto: Scanpix/Henning Bagger

Når Danmarks dygtigste sangere og musikere skal dyste om, hvem der skal repræsentere vores land til Eurovision Song Contest, kommer det til at foregå i Jyske Bank Boxen i Herning.

Det afslører DR.

Foruden at være vært for de voksnes melodigrandprix, skal børnenes MGP 2017 også afholdes på samme scene i den jyske by.

- Melodigrandprix er en folkefest, og i Herning ser vi frem til igen at blive vært for en kæmpe musikfest for alle aldre, siger byens borgmester, Lars Krarup, og fortsætter:

- I februar 2017 vil vi igen vise Danmark, at kombinationen af DR, MCH Messecenter Herning og Herning Kommune er garanti for et godt show.

DR ser også frem til samarbejdet med den midtjyske by, hvor melodigrandprix blev afholdt i både 2009 og 2013.

- Det bliver et glædeligt gensyn. Melodigrandprix og MGP passer perfekt til byen, og Jyske Bank Boxen er et af de bedste steder i landet at producere tv i, så vi har de ideelle rammer at arbejde med, siger underholdningschef ved DR, Jan Lagermand.

- Der er også altid en forrygende stemning blandt publikum i Jyske Bank Boxen, og det smitter af på de to shows og når helt ud i stuerne til både store og små seere, så vi glæder os rigtig meget, siger han.

Melodigrandprix løber af stablen den 25. februar 2017. Ugen efter er det de små sanghåbs tur, når børnenes MGP bliver afholdt lørdag den 4. marts.

/ritzau/FOKUS

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.