Kan en radiovært tæmme en pony?

Go’ Morgen-vært Mark Russell deltog mandag i Team Rynkebys showløb hos Racing Arena Aalborg. En mikrofon fulgte dagen på nærmeste hold.

Mark Simon Russell
Morgenvært Mark Russell deltog mandag i Team Rynkebys showløb på Racing Arena Aalborg. Eftermiddagsvært Thomas Loft fulgte løbet på tætteste hold.
25. april 2018 10:19 - Opdateret 25. april 2018 10:34

TRAV: Normalt har Mark Russell en mikrofon og en stak papirer i hånden. Men mandag var morgenværten i den grad på udebane, det det i stedet var seletøjet fra en pony, som lå i de selvsikre håndflader.

Team Rynkeby havde inviteret til showløb i trav, og scenen var Racing Arena Aalborg, hvor ponyen Bamsestar skulle trække en såkaldt sulkievogn med børnekusken Marius og den velpolstrede morgenvært rundt i manegen.

Inden det vigtige løb, hvor en række sponsorer og Venstres Tina French deltog, foregik en række vigtige forberedelser. Eftermiddagsvært Thomas Loft tager dig med helt tæt på begivenheden her.

Selve løbet - med otte ponyer og kuske fra start - kan du høre her. Hvordan gik det mon "favoritten" fra Radio NORDJYSKE?

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...