Kan en radiovært tæmme en pony?

Go’ Morgen-vært Mark Russell deltog mandag i Team Rynkebys showløb hos Racing Arena Aalborg. En mikrofon fulgte dagen på nærmeste hold.

Mark Simon Russell
Morgenvært Mark Russell deltog mandag i Team Rynkebys showløb på Racing Arena Aalborg. Eftermiddagsvært Thomas Loft fulgte løbet på tætteste hold.
25. april 2018 10:19 - Opdateret 25. april 2018 10:34

TRAV: Normalt har Mark Russell en mikrofon og en stak papirer i hånden. Men mandag var morgenværten i den grad på udebane, det det i stedet var seletøjet fra en pony, som lå i de selvsikre håndflader.

Team Rynkeby havde inviteret til showløb i trav, og scenen var Racing Arena Aalborg, hvor ponyen Bamsestar skulle trække en såkaldt sulkievogn med børnekusken Marius og den velpolstrede morgenvært rundt i manegen.

Inden det vigtige løb, hvor en række sponsorer og Venstres Tina French deltog, foregik en række vigtige forberedelser. Eftermiddagsvært Thomas Loft tager dig med helt tæt på begivenheden her.Selve løbet - med otte ponyer og kuske fra start - kan du høre her. Hvordan gik det mon "favoritten" fra Radio NORDJYSKE?

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...