- Kan skærpe os til slutspillet

Kampene mod Barcelona kommer på et godt tidspunkt

Martin Larsen håber, at kampene mod Barcelona kan gøre Aalborg Håndbold helt klar til det danske slutspil. Foto: Nicolas Cho Meier <i>Nicolas Cho Meier - NORDJYSKE Medier</i>

Martin Larsen håber, at kampene mod Barcelona kan gøre Aalborg Håndbold helt klar til det danske slutspil. Foto: Nicolas Cho Meier Nicolas Cho Meier - NORDJYSKE Medier

AALBORG:Aalborg Håndbold får en gentagelse af sidste års ottendedelsfinaler i Champions League, når de 15. og 22. marts spiller mod det spanske storhold Barcelona.

Et mandskab, der tæller profiler so Nikola Karabatic og Kiril Lazarov blandt bagspillerne og på stregen har franske Soirhando og danske Jesper Nøddesbo for blot at nævne nogle af spillerne på et stjernebesat mandskab.

Og selvom Aalborg Håndbold ikke levnes mange chancer for at gå videre, så kan kampene bestemt bruges til gode ting fremadrettet.

- Kampene ligger jo på et godt tidspunkt for os, for de kommer lige der, hvor vi gerne skal til at nærme os topformen inden det danske slutspil. Og på den måde kan det også være med til at skærpe os inden slutspillet. Under alle omstændigheder må vi nok erkende, at det bliver svært at gå videre, griner bagspilleren Martin Larsen.

Sidste år tabte Aalborg Håndbold med 29-22 i hjemmekampen og 31-20 i udekampen, men fik formen godt i gang og endte med at vinde sølv i kampen om det danske mesterskab efter finalenederlag til KIF Kolding København.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.