Kane lider efter VM og frygter Spanien i Sevilla

England møder formstærke Spanien på udebane mandag, og angriber Harry Kane forudser en svær opgave i Sevilla.

Harry Kane har ikke scoret for England i sine seneste seks landskampe. Mandag er han med, når England på udebane møder Spanien. Foto: Carl Recine/Ritzau Scanpix

Harry Kane har ikke scoret for England i sine seneste seks landskampe. Mandag er han med, når England på udebane møder Spanien. Foto: Carl Recine/Ritzau Scanpix

England har haft det svært efter VM i Rusland i sommer, og det samme kan siges om angriberen Harry Kane i landsholdstrøjen.

VM-topscoren har ikke fundet vej til netmaskerne for England i sine seneste seks landskampe, mens England har haft det svært i Nations League.

Mandag venter så lidt af en udfordring for landstræner Gareth Southgates tropper, når England i Sevilla møder Spanien, som er fløjet afsted i Luis Enriques første kampe som spansk landstræner.

- Det bliver en hård kamp, men det er de udfordringer, man ønsker sig.

- Vi er ikke på deres niveau i forhold til at holde på bolden, men vi har andre kvaliteter og har høj fart i holdet. Vi er gode i mand-mod-mand-situationer, og det skal vi prøve at udnytte mod Spanien, siger Harry Kane ifølge Reuters.

Den engelske landsholdsanfører blev topscorer ved VM med seks mål, og der var ikke meget ferie, før sæsonen begyndte med Tottenham i Premier League.

Her har Kane scoret fem gange i sæsonindledningen, hvor flere af klubbens VM-spillere har været ramt af skader. Det gælder blandt andre for Christian Eriksen.

- Det har været hårdt efter VM. Der var ikke tid til at hvile meget, men jeg synes, jeg har håndteret det. Jeg har holdt mig sund og skadefri. Det var mit fokus i sæsonstarten.

- Nu handler det om at bygge på og komme videre i løbet af vinteren, siger Harry Kane.

England har et enkelt point i gruppe 4 i det øverste lag i Nations League efter 0-0 ude mod Kroatien senest.

Det samme har Kroatien, som blev ydmyget, da Spanien hjemme slog VM-finalisterne 6-0.

Formstærke Spanien topper med seks point efter to kampe og har scoret ti mål i de seneste to landskampe.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.