Kanin i rosévin

Nem og lækker ret med kanin, rosévin og urter.

Dyr 24. september 2007 14:48

Se udsendelse fra 24NORDJYSKE 4 kuverter

  • 1/1 kanin ca. 500 g
  • 5 dl rosévin
  • 2 skalotteløg
  • 1 gulerod
  • 150 champignons
  • 1 fed hvidløg
  • 1 rødløg
  • Timian Fremgangsmåde Kaninen er oftes den delt i stykker af lår og ryg men ellers deles den i 5-6 stykker. Stykkerne brunes i en gryde i lidt olie. Når kødet er brunet af tilsættes urter, løg og champignons i små stykker og sauteres igennem. Herefter tilsættes vinen, timian samt hvisløg. Lad retten braisere ved svag varme i ca. 30 min. Smag saucen til med salt og peber - kan evt. jævnes med maizena - og server retten med pasta,ris eller godt brød. Velbekomme!
  • Nyheder udvalgt til dig
    Henter artikler...

    Nordjyske Plus

    Henter artikler...