Kantareller og mascapone

Morten Kok byder indenfor til perlebygsrisotto med kantareller og purløgsmascapone.

Fødevarer 24. september 2007 13:25

Se udsendelse fra 24NORDJYSKE 4 kuverter

  • 150 g perlebygkorn (koges som ris og bruges her kolde og kogte)
  • 2 skalotteløg
  • 2 dl mascapone
  • 1 dl sherry
  • 100 g kantareller
  • 100 g rørhatte
  • 100 g champignons
  • 1 bdt purløg
  • Olivenolie Fremgangsmåde Olivenolien varmes op og tilsættes stykker af alle svampe/champignons samt skalotteløg, dette sauteres godt igennem. Når svampene er ristet godt igennem tilsættes sherry, mascapone samt de kogte perlebygkorn. Retten varmes godt igennem og smages til med salt og peber. Velbekomme!
  • Nyheder udvalgt til dig
    Henter artikler...

    Nordjyske Plus

    Henter artikler...