Kanye West fik besøg af ubudne gæster

Rapperen Kanye West har haft besøg af et par tyveknægte i sit hjem i Los Angeles, bekræfter politiet.

Kanye West fik besøg af ubudne gæster

Lige da rapperen Kanye West var tvunget til at forholde sig til rygter om nøgenbilleder af kæresten Kim Kardashian, var der indbrud i hans hjem i Los Angeles.

Det skriver hjemmesiden E! Online.

Politiet i Los Angeles har over for E! News bekræftet, at et par betjente tidligt torsdag morgen blev tilkaldt til Wests bolig i forbindelse med et indbrud.

Rapperen var dog ikke hjemme, da tyvene besluttede sig for at undersøge huset, der i øjeblikket står til salg. Politiet har da heller ikke kunne bekræfte, om der er blevet stjålet noget, men er i fuld gang med at undersøge sagen nærmere.

Der er derfor ingen information om eventuelt mistænkte, og West har heller ikke ønsket eller haft tid til at udtale sig om indbruddet endnu.

Det er da også langtfra sådan, at den verdensberømte rapper nu må leve på gaden. Kanye West har siden 2010 forsøgt at sælge sit treværelses kendishjem til den nette sum af 23.612.053 kroner. Uden held.

Salget af rapper-hjemmet er for alvor blevet genoptaget for nylig, tilfældigvis samtidig med at realitystjernen og kæresten Kim Kardashian har sat sit hjem i Beverly Hills til salg. Det er dog ikke blevet bekræftet, om parret vil flytte sammen.

/ritzau/