Kanye West sælger sko for 527.899 kroner

Rapperen Kanye Wests sko Nike Kicks bliver solgt på online auktioner og er budt op i 527.899 kroner per par.

Kanye West sælger sko for 527.899 kroner

Superstjerne og rapper Kanye West bliver sjældent set i andet end de moderne gummisko. Nu bliver stjernens specialdesignede Nike Kicks solgt online i et begrænset udvalg for op imod 527.899 kroner per par.

Det skriver hjemmesiden TMZ.

Den officielle pris for et par af skoene er 1450 kroner, men efter Nikes nye Air Yeezy 2 sneakers, der er designet af Kanye West, er blevet sat i udbud på internettet er buddene allerede helt oppe at ringe.

De populære sko bliver først sat til salg på lørdag, men de mange Nike og Kanye West fans camperede udenfor sneaker-butikkerne i hele USA allerede for en uge siden.

Alle håber på et par af de nye sko, som Kanye West har gået med i flere måneder efterhånden.

Nogle få heldige har fået lov til at forudbestille skoene og nogle har derfor allerede sat de populære par til salg på eBay. Online auktionerne er meget forskellige i pris, men et par af skoene er altså allerede nået op på et bud på 527.899 kroner.

Sidste gang amerikanerne gik amok over et par gummisko var i december måned, da Nike lancerede selskabets nye version af de klassiske Air Jordans.

Også i september var der lange køer efter genskabelsen af Marty McFlys sko fra "Back to the Future". Her kom et bud i Los Angeles dog kun op på 222.180 kroner og kan altså ikke slå vildskaben omkring Kanye West allerede populære sko.

/ritzau/