Kanye Wests nytårsfortsæt: Tager mundkurv på

Rapperen Kanye West planlægger at holde mund i mindst seks måneder.

Kanye Wests nytårsfortsæt: Tager mundkurv på

Nu er det slut med at ytre sig negativt om andre for rapperen Kanye West. I hvert fald for det næste halve år.

Den kontroversielle rapper er så træt af at blive kritiseret for sine negative ytringer, at han under sin koncert i Toronto, Canada, holdt en 27-minutter lang tale, hvor han fortalte, at han ville stoppe med at ytre sig negativt i mindst seks måneder.

- Jeg har besluttet at fokusere alt i 2014 på nye idéer og andre kreative idéer, sagde han ifølge Huffington post.

Under sin lange tale talte han også om de uoverensstemmelser han har haft med tøjmærket Nike, og han lovede kun at sige positive ting om dem.

- Jeg vil ikke snakke om Nike mere, og jeg vil kun nævne dem positivt. Jeg sætter faktisk pris på muligheden for at lave min egen sko med dem, og hvis ikke jeg havde haft den mulighed, så ville jeg ikke have min aftale med Adidas nu, sagde West.

"Golddigger"-rapperen er de seneste år blevet kendt for kontroversielle handlinger og udtalelser, og han forklarede, at hans fans er som en stor familie, og at han er den skøre fætter. Men mens han ikke vil ændre den han er, så vil han dog skrue lidt ned.

- Jeg føler bare, at jeg vil udtrykke mig gennem mit arbejde, gennem min musik. Jeg vil udtrykke mig gennem min Adidas-aftale og bare tage hjem til min familie, sagde han til sit publikum.

Kanye West er netop nu på den amerikanske del af sin Yeezus-turné.

Newspaq

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.