Trafik

Kaos i morgentrafikken: Massevis af uheld

Mange bilister sejlede rundt på de glatte veje i morgentrafikken - og baldrede ind i hinanden

Uheld på E45. Foto: Jan Pedersen

Uheld på E45. Foto: Jan Pedersen

NORDJYLLAND:Bilisterne formelig sejlede rundt på de sne- og isglatte veje i morgentrafikken i Nordjylland, tirsdag og det gav anledning til en masse mindre uheld. Og det har også givet anledning til en opfordring fra vagtchef Per Jørgensen fra Nordjyllands Politi om at køre endog meget forsigtigt på de nordjyske veje her til formiddag:

- Vejene ser fine ud, men nogle steder er der sort is, der gør dem meget, meget glatte. Så kør forsigtigt, lyder det fra vagtchefen.

Det var specielt i tidsrummet mellem klokken otte og ni, at det gik helt galt. Lige før klokken otte kørte fem-seks biler sammen på Frederikshavnmotorvejen, der var lukket i sydgående retning ved Vodskov N i en times tid. Nogenlunde samtidig skete der et færdselsuheld på Nordjyske Motorvej lidt syd for Hobro - ved Fårup - i nordgående retning, der også gav anledning til knas i myldretidstrafikken, og omkring en time senere, klokken 8.50, stødte en personbil og en lastvogn sammen på Nordjyske Motorvej i Nørresundby.

En person kvæstet ved lastbil-uheldet og blev bragt til behandling på Aalborg Universitetshospital. Efter de oplysninger, politiet har p.t., er personen ikke livsfarligt kvæstet.

Aalborgvej og Ny Nibevej hårdt ramt

Også trafikken fra Nibe til Aalborg var hårdt ramt af indtil flere uheld. Det første skete klokken 7.55 på Aalborgvej i Nibe, hvor en personbil kørte af vejen og rullede rundt og endte på taget. Et kvarter senere var to biler involveret i et uheld på Ny Nibevej vest for Aalborg. Der gik kun ti minutter, før det gik galt igen på Aalborgvej, da føreren af en personbil mistede herredømmet over bilen, der efterfølgende ramte to andre biler, mens den skøjtede ukontrollabelt af sted. Og klokken 8.40 kørte en personbil ind i en bus på Løgstørvej i Nibe.

Umiddelbart er ingen kommet alvorligt til skade i de mange uheld, men flere af de implicerede er blevet kørt til skadestuen for at blive kontrolleret, efter de klagede over nakkesmerter efter uheldene.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst