Kapitalfond er på trapperne til at overtage Mols-Linien

Der er fremsat et købstilbud på samtlige aktier i færgerederiet Mols-Linien fra kapitalfonden Polaris.

Den danske kapitalfond Polaris fremsætter et købstilbud på alle aktier i færgerederiet Mols-Linien, der sejler på ruterne Odden-Ebeltoft og Odden-Aarhus.

Det oplyses fredag i en pressemeddelelse.

Polaris har allerede købt 29,95 procent af aktierne i færgerederiet Clipper Group, og fonden lancerer fredag et købstilbud på de resterende aktier.

Kapitalfonden byder 34 kroner per aktie. Det svarer til en samlet købspris for Mols-Linien på cirka 482 millioner kroner.

- Sammen med ledelsen vil vi gøre Mols-Linien til et både stærkere og mere attraktivt alternativ til Storebæltsbroen, siger Jan Johan Küh, partner i Polaris, i meddelelsen.

- Vi vil investere i Mols-Linien og støtte op om den gode udvikling ved blandt andet at styrke rutenettet, tilbyde nye services og forbedre de rejsendes oplevelse om bord.

- Mols-Linien får med os en dedikeret, langsigtet og kapitalstærk ejer. Vi vil skabe stabile rammer og videreudvikle Den Flydende Bro over Kattegat, fortsætter Jan Johan Küh.

I meddelelsen oplyses det desuden, at Mols-Liniens bestyrelse er positivt indstillet over for købstilbuddet og agter at fremlægge sin redegørelse om købstilbuddet, når Polaris offentliggør sit tilbudsdokument.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst