Kappelborgs venner stiftet

40 stiftere mødte op til en aktiv aften

Marianne D. Cornett
Chresten Slot Christensen - med til at stifte Kappelborgs Venner. ?Arkivfoto: Bente Poder
Skagen 8. maj 2014 10:05

SKAGEN: 28. april vil fremover være en vigtig dato i Skagen.

Det er nemlig den dag 40 skagboer stiftede Foreningen Kappelborgs Venner.

Stiftelsen er oprindelig et resultat af begivenhederne i Skagens 600 års købstadsjubilæumsår, hvor rigtig mange borgere engagerede sig som frivillige i jubilæumsårets aktiviteter.

Jubilæet har således resulteret i to fremadrettede initiativer, nemlig Bytinget og nu Kappelborgs Venner, der hver for sig - men i samarbejde - skal bevise deres bæredygtighed.

Skagboerne har for alvor taget deres kulturhus til sig, vil bruge det og vil også - gerne som frivillige - yde en indsats, når det er nødvendigt.

- Kulturhusets succes skyldes både en dygtig ledelse som dygtige og engagerede medarbejdere, men sikkert har også jubilæumsårets nytårskoncert og dronningebesøget bidraget til, at vi som skagboer har oplevet, hvad vores fælles kulturhus kan bruges til, siger Chresten Sloth Christensen.

Til foreningens første bestyrelse blev Susanne Nielsen, John Høst, Jørgen Boholt, Allan Kastor Andersen og Peter Bro valgt. Som suppleant blev Sven Molbo valgt, mens Ole Neve Nielsen modtog valg som revisor og Chresten Sloth Christensen som revisorsuppleant.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...