Karantæne til Kristensen - Herning-back slipper

Magnus Leth Nielsen får ikke karantæne for tacklingen på Kristoffer Lauridsen, mens Kasper Kristensen får en enkelt spilledags karantæne

Arkivfoto: Andreas Falck

Arkivfoto: Andreas Falck

HERNING:Det får ikke konsekvenser for Hernings Magnus Leth Nielsen, at han tirsdag pådrog sig en matchstraf i den tredje DM-kvartfinale i Frederikshavn.

Leth Nielsens tackling sendte Frederikshavns Kristoffer Lauridsen ud af kampen, men efter, at disciplinærudvalget har set nærmere på episoden, slipper den tidligere Aalborg-back for karantæne.

- Med henvisning til, at Magnus Nielsen - efter udvalgets mening - ikke kommer med mere end 2 skøjtetag/for høj fart og at Magnus Nielsen i tacklingen ikke bruger sin albue, samt at tacklingen ikke kaster Frederikshavn spilleren voldsomt ind i banden har et 4-1 flertal af udvalget besluttet, at Magnus Nielsen ikke overtræder spillereglerne på en måde der burde have udløst matchstraf i kampen, lyder afgørelsen fra Disciplinærudvalget.

Mens Magnus Leth Nielsen slipper, får Frederikshavn-backen Kasper Kristensen til gengæld en spilledags karantæne, efter at tirsdagens dommer over for disciplinærudvalget har erkendt, at han forsømte at idømme Kasper Kristensen en matchstraf i kampen.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden