Kardashian: Forhold til Kanye er ikke PR

Den amerikanske kendis, Kim Kardashian, afviser, at forholdet til Kanye West er et rent PR-stunt.

Kardashian: Forhold til Kanye er ikke PR

Trods hårde anklager om det modsatte, holder Kim Kardashian fast i, at hendes romance med rapperen Kanye West ikke er et PR-stunt.

Det siger forretningskvinden og realitystjernen, Kim Kardashian, i Oprah Winfreys talkshow, skriver US Weekly.

- Vi mødte hinanden for næsten 10 år siden. Vi har kendt hinanden i meget lang tid, og vi har været venner i seks eller syv år, lyder det fra den 31-årige Kardashian.

Kim Kardashian og rapperen Kanye Wests forhold udviklede sig i romantisk retning kun kort tid efter, at Kardashian brød med basketballspilleren Kris Humphries efter et kort ægteskab.

Og det undrer tilsyneladende Kardashian selv, hvorfor det har taget så lang tid for hende og den 35-årige Kanye West at finde sammen som kærester.

- Jeg ved ikke, hvorfor det har taget os så lang tid at finde sammen. Jeg tror altid, vi har været tiltrukket af hinanden, men vi har enten været i andre forhold, eller også har timingen ikke været den rigtige, siger realitystjernen.

Ifølge Kardashian startede forholdet mellem hende og West "ud af det blå en dag", og det "kom som en overraskelse" for hende selv.

Til de kritiske tunger, der har rejst tvivl om, hvor ægte romancen nu også er, har hun kun én ting at sige:

- Det er dit hjerte, du leger med. Jeg ville ikke kunne ofre mit hjerte til et PR-stunt.

Kardashians forhold til Kris Humphries trak mange overskrifter i oktober sidste år, da hun efter bare 72 dages ægteskab søgte om skilsmisse.

Selvom ægteskabet ikke holdt, fortryder realitystjernen Kim Kardashian intet ved giftermålet med basketballspilleren.

Hun har nemlig lært en masse af det turbulente forhold, har hun tidligere sagt.

/ritzau/