Karlsson klar for Mors-Thy

Jac Karlsson blev far, da sad Mors-Thy tabte sæsonpremieren, men han er tilbage i opgøret mod Viborg

Jac Karlsson er med igen og glæder sig til at vise, hvad han og resten af holdet duer til. Arkivfoto: Peter Mørk <i>Foto: Peter Mørk</i>

Jac Karlsson er med igen og glæder sig til at vise, hvad han og resten af holdet duer til. Arkivfoto: Peter Mørk Foto: Peter Mørk

THISTED:Mors-Thy Håndbold fik ikke den start på sæsonen i herreligaen, man havde ønsket sig, da de i onsdags tabte 33-30 i Sønderborg. Onsdag kommer Viborg så på besøg i Thy Hallen, og her er en af holdets nøglespillere, Jac Karlsson, tilbage igen, efter han sad over sidste uge, da hans kone skulle føde.

- Jeg glæder mig meget til at være med igen, og vise hvad vi duer til. Selvom den første kamp var lidt skidt, så har vi et spændende hold, og med hjemmebane og publikums opbakning, vil jeg godt sige vi er favoritter. Viborg er dog et hold, der står offensivt i deres forsvar. Derfor skal vi vinde mand til mand duellerne - så skal vi også nok vinde kampen, siger Jac Karlsson.

De seneste tre gange MTH og Viborg har spillet, er det viborgenserne, som er gået sejrrigt fra opgørene. Dog har det været meget tætte kampe.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.