Aalborg

Karneval: Kvinde anmelder voldtægt

35-årig kvinde har anmeldt en voldtægt under karnevallet - en ung kvinde har anmeldt et voldtægtsforsøg

8
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Politiets teknikere var hele lørdag eftermiddag i gang med at undersøge det område, som den 35-årige kvinde var blevet boldtaget. Foto: Jan Pedersen

AALBORG:En 35-årig kvinde anmeldte lørdag eftermiddag, at hun er blevet voldtaget under karnevallet. Nogle timer senere modtog politiet en anmeldes fra en ung pige under 20 år, der angiveligt havde været udsat for et voldtægtsforsøg.

Den 35-årige kvinde har forklaret til politiet, at hun blev voldtaget omkring Vesterbro i Aalborg. Politiet har afspærret det mulige gerningssted, så teknikere kan undersøge steder nærmere, forklarer politiinspektør Poul Severinsen, der ikke ønsker at oplyse yderligere i sagen på nuværende tidspunkt.

Lørdag aften modtog Nordjyllands Politi så en anmeldelse fra en ung kvinde om et voldtægtsforsøg, der angiveligt skulle være sket ikke langt fra det sted, hvor den 35-årige har fortalt, at hun blev voldtaget. Der er dog ikke noget der gør, at politiet kæder de to anmeldelser sammen, understreger Poul Severinsen.

Den unge kvinde er i øjeblikket ved at blive afhørt.