Karneval overlever

Arrangører forsikrer om, at karnevallet ikke er i fare

AALBORG:Et afslag på 250.000 kroner i ekstra støttekroner fra skole- og kulturudvalget i Aalborg Kommune slår ikke karnevallet i Aalborg ihjel. Det slår Reimer Ivang fast.

Han er næstformand for Aalborg Karneval, og selvom de 250.000 kroner havde været et skridt i den rigtige retning for et karneval med likviditetsproblemer, så skal det nok gå alligevel.

- Vi havde gerne modtaget pengene, og det havde hjulpet, men nu er vi ved udgangspunktet og sætter mere gas under processen med at få et større samarbejde med erhvervslivet, siger Reimer Ivang.

Ingen krise

Samtidig havde Aalborg Karneval ansøgt om at få udbetalt deres nuværende støttebeløb på 250.000 kroner midt i januar frem for midt februar. Det blev bevilget, og selvom det kan tyde på en alvorlig likviditetskrise, så afviser Reimer Ivang, at det er tilfældet.

- Tidligere havde vi en kæmpe egenkapital, men det har vi ikke længere, og så er det klart, at vi gerne vil have pengene hurtigst muligt, siger Reimer Ivang.

Hjælp fra publikum

Det er eksempelvis betaling af løn til ansatte og forproduktion af armbånd, som kommunens tilskud skal bruges til. Næstformanden mener ikke, at en tidligere udbetaling af støttekronerne er ensbetydende med, at karnevallet kommer til at mangle pengene til februar.

- Vi har løbende indtægter, men det er klart, at vi har behov fra hjælp fra publikum, som køber armbånd i forsalg, og at erhvervslivet bakker op, men karnevallet skal nok overleve, siger Reimer Ivang.

Han hæfter sig også mest ved, at skole- og kulturudvalget gav udtryk for, at karnevallet er et godt arrangement for byen.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.