Karneval på vej mod rekord

Talsmand Reimer Ivang roser karnevalsdeltagerne - venter over 65.000 deltagere

10
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

AALBORG:Der er glæde i karnevalslejren lørdag eftermiddag.

Solen skinner i fine doser, der er masser af glade mennesker med i karnevalsoptoget og deltagerne opfører sig ordentligt.

- Det går rigtig fint, erklærer talsmand for Aalborg Karneval 2015, Reimer Ivang, der fra det midlertidige karnevalskontor i Kildeparken kan melde om stor tilfredshed og glæde.

- Vi er rigtig glade for, at folk opfører sig ordenligt, siger Reimer Ivang.

Smilet er bredt ikke mindst fordi alt tyder på, at Aalborg Karneval i år får solgt langt flere karnevalsarmbånd end tidligere. Allerede fredag havde man overgået sig selv med 31.000 solgte armbånd.

Større end nogensinde

- Vi sælger stadigvæk masser af armbånd, fortæller Reimer Ivang lørdag eftermiddag.

- Paraderne er større i år. Det er der ingen tvivl om. Lige nu skyder vi det på 65.000, måske flere, alt efter hvordan det lige kommer til at gå, hvor meget pres der kommer på Kildeparken. Det er sådan nogle ting, vi kan måle det på. Men det er større i år. Nordeuropas største karneval er større i år. Det er helt sikkert, siger karnevallets talsmand.

Armbåndet gælder som indgangsbillet til Kildeparken og som indgangsbillet til karnevalsfest i Spritfabrikkerne lørdag aften.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.