Karneval sælger overnatninger

Hoteller og campingpladser oplever øget efterspørgsel på overnatningsmuligheder i forbindelse med Aalborg Karneval

Hotellerne og campingpladserne i Aalborg kan berette om mere end 4000 overnatninger som følge af Aalborg Karneval. 	Foto: Claus Søndberg

Hotellerne og campingpladserne i Aalborg kan berette om mere end 4000 overnatninger som følge af Aalborg Karneval. Foto: Claus Søndberg

AALBORG:Aalborg Karneval trækker nationale og internationale overnattende gæster til Aalborg.

Hotellerne og campingpladserne i Aalborg oplevede fulde huse i weekenden med det store optog gennem byen.

Samlet set har de registret over 4000 karnevalsovernatninger den weekend.

- Det er dejligt, at hotellerne og campingpladserne opnår den effekt af karneval, og det er alt sammen med til at dokumentere den kæmpe værdi, som karneval skaber i Aalborg, udtaler talsmand for karneval Reimer Ivang.

Også i dagene op til det store karneval, har hotellerne og campingpladserne mærket en øget efterspørgsel. Men den internationale karnevalsweekend med Battle of Carnival, børnekarneval og World of Carnival havde ikke den store indflydelse på salget af overnatninger.

- Vi er ikke overraskede over, at den nye internationale karnevalsweekend endnu ikke har en målbar effekt på antallet af overnatninger, da det er et helt nyt tiltag, siger Reimer Ivang.

Med i opgørelsen er Hotel Hvide Hus, Cab-Inn, Phønix, First Hotel Aalborg (Rendsburggade), Aalborg Sømandshjem, SAS Raddisson, First Hotel Europa, samt campingpladserne Danhostel Aalborg og Strandpark Camping.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.