Karneval siger undskyld

Arrangørerne erkender, at toiletforhold og uddeling af drikkevand under paraden ikke levede op til løfterne

Karnevalsfolket støttede op om den fælles folkefest, men arrangørerne undervurderede behovet for toiletfaciliteter.

Foto Claus Søndberg

Karnevalsfolket støttede op om den fælles folkefest, men arrangørerne undervurderede behovet for toiletfaciliteter. Foto Claus Søndberg

Aalborg: Karnevalsdeltagere med loyalitetsarmbånd måtte lørdag kigge langt efter de gode toiletforhold og frisk drikkevand under paraden.

- Vi har ikke levet op til vores del af aftalen, og det er simpelthen ikke godt nok. Nogle af toiletterne var ude af funktion, og de frivillige havde ikke fået besked på, hvordan de fik de store spande til drikkevand fyldt op, fortæller talsmand for Aalborg Karneval, Reimar Ivang.

Offentlig undskyldning

Derfor har foreningen valgt at stå åbent frem på Facebook og bede om godt vejr hos de gæster, der havde fulgt opfordringen til at købe armbånd, men ikke fik hele varen.

- Det er vi rigtig kede af. Især fordi mange flere end tidligere fulgte opfordringen og købte armbånd i forsalg.

Reimar Ivang fortæller, at de trods dårlig økonomi netop havde prioriteret toiletforhold højt, da det er en meget vigtig nøgle til samarbejde med gæsterne, byens erhvervsliv og borgerne generelt.

Intet er sikkert

Han pointerer, at der i år var dobbelt så mange toiletter på ruten som normalt.

- Men der skal mange flere til - både på ruten, men også ude og omkring Kildeparken. Det kræver økonomi, men det skal vi bare have løst.

Talsmanden ærgrer sig over, at der mindst er et helt år til, Aalborg Karneval kan vise, at de tager deres ansvar alvorligt og kan leve op til løfterne.

Derfor sluttes Facebook-undskyldningen også med en bittersød kommentar om, at temaet for karneval 2014 kunne være ”Klovn”.

Måske.

For intet er afgjort, før kassen fra dette års karneval er gjort op, og der er aflagt regnskab 1. juli.

Det foreløbige tal fra lørdag er omkring 26.000 solgte armbånd. Tal for Aalborg Karnevals andel af mad- og ølsalg er heller ikke tikket ind endnu, fordi der også skal tages højde for returvarer.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Breaking
Nordjyllands Politi lukker rockerklubhus i Nørresundby midlertidigt
Luk