Aalborg

Karneval storsælger i år

Allerede nu er der handlet flere armbånd end til karneval i 2014. Det giver risiko for kø i Kildeparken

Paraden slutter ved Kildeparken, og her kan der opstå kø. Foto: Claus Søndberg

Paraden slutter ved Kildeparken, og her kan der opstå kø. Foto: Claus Søndberg

AALBORG:Aalborg Karneval er blevet en regulær sællert i år. Fredag morgen var der solgt lige så mange armbånd til karneval som i fjor - 31.000 - men der er sendt 4-5.000 armbånd mere ud i butikkerne, så alt tegner til det kanonsalg.

23.000 er grænsen

Det styrker moralen hos arrangørerne, som mener, at det er et udtryk for, at den ny forretningsmodel nu for alvor slår igennem. Altså at deltagerne kan se en fordel i at købe et armbånd, fordi det blandt andet giver adgang til gratis buskørsel og deltagelse i en ny nattefest.

Men omvendt kan de mange gæster også skabe en udfordring med kødannelse, for Kildeparken er kun dimensioneret til 23.000 gæster på samme tid. Derfor opfordres deltagerne til ikke at komme for sent ind i Kildeparken.

Kom i god tid

- Hvis man har tænkt sig at skulle opleve Wafande, Kaka og de andre fra Donkey Sound, så skal man ikke vente alt for længe med at komme ind i parken. Så må man sætte farten lidt op i paraden. Det kan faktisk godt lade sig gøre at overhale andre, som går langsommere, siger talsmand Reimer Ivang.

Wafande og Donkey Sound går på scenen kl. 15.30 og spiller i halvanden time. Det store navn om aftenen er Reptile Youth, der er programsat til kl. 20.

Overhal i optoget

Det store tryk på Kildeparken topper omkring kl. 16, og hvis der opstår ventetid på at komme ind i parken, er der plads på Vesterbro til køen, og så bliver fulgt lukket ind i det omfang, der er nogen, der går ud.

Samme princip bliver gældende for nattefesten på spritfabrikken, der åbner kl. 22 og har plads til 3500 gæster ad gangen.

- Så opfordringen er at komme tidligere ind i både Kildeparken og til After Dark på spritfabrikken, siger talsmand Reimer Ivang.

Det strygende salg af armbånd er ikke nogen garanti på, at økonomien i årets karneval allerede nu er sikret. Den afhænger nemlig også af salget af i barer og boder både i Kildeparken og på spritfabrikken.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.