Aalborg

Karneval vil kigge på sikkerheden

Vi skal måske have nogle flere vagter og mere personale på udsatte steder, siger talsmand for karneval

Aalborg Karnevals ledelse vil se på, om man kan øge sikkerheden, når karnevallet er i gang i byens gader. Foto: Martin Damgård

Aalborg Karnevals ledelse vil se på, om man kan øge sikkerheden, når karnevallet er i gang i byens gader. Foto: Martin Damgård

AALBORG:- Vi beklager på det dybeste og har medfølelse med de implicerede, siger talsmand for Aalborg Karneval, Reimer Ivang, som søndag kunne se tilbage på et succesfuldt karneval, der dagen derpå blev overskygget af tre anmeldte voldtægter og to voldtægtsforsøg i forbindelse med og forlængelse af karnevalsfesten i Aalborgs gader.

- Det tager lidt lysten ud af at arrangere karneval, det må man indrømme. Det er jo de få der ødelægger det for de mange, siger Reimer Ivang, som nu vil se på, om der er noget Aalborg Karneval kan gøre for at øge sikkerheden, når mellem 65.000 og 70.000 fester i byens gader.

- VI må med beredskabsmyndighederne og politiet prøve at finde ud af, hvordan vi kan sikre os og prøve på at arbejde mod at det her ikke sker fremadrettet, siger Reimer Ivang.

- Det kan eventuelt ske ved, at vi får nogle flere vagter og mere personale på udsatte steder. Konkret er det svært at sige noget om det, når vi ikke ved hvad sket endnu, siger han.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.