Karnevalssucces får konsekvenser

I fremtiden skal gæsterne ikke vente på at blive lukket ind. Aalborg Karneval kigger på markante forandringer

Reimer Ivang, talsmand for Aalborg Karneval, mener, at den flaskehals, der opstod uden for Kildeparken lørdag eftermiddag, bør danne grundlag for nye tiltag. Foto: Henrik Bo

Reimer Ivang, talsmand for Aalborg Karneval, mener, at den flaskehals, der opstod uden for Kildeparken lørdag eftermiddag, bør danne grundlag for nye tiltag. Foto: Henrik Bo

AALBORG:Aalborg Karneval måtte lørdag lukke portene for flere hundrede gæster, der hungrede for at deltage i den store fælles fest i Kildeparken. Årsagen var, at man frygtede at overskride det tilladte antal gæster i parken - karnevalet var med andre ord tæt på at drukne i succes.

For at undgå at stå i samme situation igen, vil erfaringerne fra i år danne grundlag for markante forandringer, fortæller talsmand for Aalborg Karneval, Reimer Ivang.

- Man kan godt argumentere for, at vi har behov for mere plads, måske ved at åbne flere karnevalspladser i Aalborg, påpeger Reimer Ivang, der er opsat på at finde en løsning på det flaskehalsproblem, Aalborg Karneval pludselig befandt sig i efter flere års tørsten efter succes.

Flere steder i byen

- Vi vil prøve at se, om man kan lave en anden model, hvor vi får byens erhvervsliv involveret på en anden måde, således at vi få flere steder med forskellige temaer, fortæller Reimer Ivang.

Aalborg Karneval evaluerer i juni måned, og derfor foreligger der endnu ikke konkrete forslag, understreger Reimer Ivang.

- Men vi har i vores forretningsstrategi en klart defineret strategi om, at vi vil have karneval i en hel uge, siger talsmanden, der er tændt på idéen om flere karnevalspladser i byen.

Det er endnu kun en tanke på tegnebrættet. I mellemtiden nøjes han med at garantere, at Kildeparken til næste år vil kunne rumme flere mennesker end de 23.000 i år.

- Næste år vil vi opdage, at kapaciteten i Kildeparken formentlig er større - det har blandt andet noget at gøre med, hvor mange udgange, der er, fortæller Reimer Ivang, der ikke lægger skjul på, at man villig til at slå endnu flere døre op for at kunne invitere alle med til byens største fest.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.