Karrysalat

Selvfølgelig med hjemmelavet mayonnaise

Fødevarer 10. december 2011 10:25

Mayonnaise 2 pasteuriseret æggeblomme 2½ dl. olie af en type du synes om ½ tsk. sennep 1 tsk. hvidvinseddike 2 tsk. citronsaft ½ tsk. groft salt Start med æggeblommer, sennep, eddike, salt og citronsaft, pisk det godt sammen, tilsæt olien drypvis indtil du har en fast base. Efterfølgende kan du tilsætte olien i en lind stråle. Når Mayonnaisen er ved at få en hvid farve er den ved at være færdig. Hvis den bliver for tyk, kan du tilsætte lidt væske fra syltede asier, som giver lidt mere afrunding og sødme i mayonnaisen. Karry salat Tørret skinke, evt. Parma, en pakke. 2 hårdkogte æg. 1 æble. Syltede Asier efter smag 2 tsk. mild karry. Du tager din hjemmelavede mayonnaise og blander asier, æbler, skinke og æg i den. Det hele skal skæres i fine mindre tern. Du smager efterfølgende din karrysalat til med din karry. Du kan passende riste dit rugbrød på panden i lidt smør inden silden lægges på.

Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...