Kasi-familien skylder 168 mio. kr. i skat

Skat mener ikke at sponsorater kan trækkes fra

Jesper Nielsen skylder millioner i skat, mener Ekstra Bladet.Foto: Scanpix <i>ScanpixDanmark</i>

Jesper Nielsen skylder millioner i skat, mener Ekstra Bladet.Foto: Scanpix ScanpixDanmark

DANMARK:Ekstra Bladet oplyser mandag, at Kasi-Jesper blev tvunget til at lukke AG København. Skat kræver nemlig 168 mio. kr. af Kasi-Jesper, hans mor og søster samt deres selskaber.

En massiv skattegæld er den reelle grund til, at Jesper 'Kasi' Nielsen i dag står tilbage uden en krone på lommen, og at han er fortid som million-sponsor i den danske sportsverden.

Skat forbeholder sig ret til yderligere krav, og samtidig har Skat ifølge Ekstra Bladet for nylig overtaget råderetten over alle familiens værdier.

Trak sponsorat fra

Jesper Nielsen og hans familie har blandt andet trukket sponsorater i Brøndby og AG Håndbold til en værdi af over 200 mio. kr. fra i Skat i perioden 2007-2009, men da Kasi-koncernens forretningsaktiviteter primært har ligget uden for landets grænser, vurderer Skat, at sponsoraterne udelukkende har været i familiens interesse.

Det fremgår af fortrolige dokumenter, som Ekstra Bladet er i besiddelse af, og som bærer signaturen fra Kammeradvokaten, der er statens og dermed Skats advokat.

Kravet mod Jesper Nielsen personligt er 52,7 mio. kr. Dorthe Nielsen afkræves 19,7 mio. kr., mens Annette Nielsen personligt har skattegæld for 28,7 mio. kr. Dertil kommer 66,1 mio. kr. for Kasi ApS. I alt 101,1 mio. kr. Derudover er der selskabskrav for 43,5 mio. kr. og momskrav for 23,6 mio. kr.

Ekstra Bladet har forgæves forsøgt at få en kommentar fra familien.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.