Kasi-Jesper er færdig med AG København

AGK's klubejer Jesper Nielsen trækker sig som bestyrelsesformand i klubben og sætter sin ejerandel til salg.

Kasi-Jesper er færdig med AG København

Jesper Nielsen - også kendt som Kasi-Jesper - trækker sig med omgående virkning som bestyrelsesformand for håndboldklubben AG København.

Samtidig sætter han sin store ejerandel af klubben til salg.

I en pressemeddelelse oplyser Jesper Nielsen, at bruddet sker, da han har følt en hetz i medierne. De seneste dage har Ekstra Bladet skrevet flere kritiske historier om AGK's økonomi.

- Den negative opmærksomhed omkring min person i et enkelt medie er eskaleret løbende over de seneste fem år og er nu nået et punkt, hvor det for alvor går ud over min familie, som er kraftigt påvirket af de meget personlige og følelsesbetonede angreb.

- Samtidig påvirker den løbende kampagne nu AG Københavns fremtidige forretningsmuligheder negativt, og jeg ser desværre ingen anden mulighed end at trække mig som bestyrelsesformand og på sigt som ejer af AG København, siger Jesper Nielsen i pressemeddelelsen.

AG København betegnes i høj grad som Jesper Nielsens prestigeprojekt. Han var manden bag fusionen mellem FCK Håndbold og AG Håndbold, der slog pjalterne sammen i 2010 og blev til AGK.

I klubbens korte levetid har man hentet to danske mesterskaber, vundet den danske pokalturnering to gange og spillet sig op blandt de fire sidste i håndboldens Champions League.

Resten af kluborganisationen fortsætter som førhen med den tidligere Brøndby-spiller Søren Colding som direktør.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.