Kasper Bruun har alt at vinde

Nordjysk bokser er toptændt inden EM-braget i Italien

Kasper Bruun (th.) har alt at vinde, når han lørdag aften går i ringen i Milano til karrierens største kamp - en kamp om EM-bæltet i letweltervægt. Arkivfoto: Claus Søndberg <i>Pressefotograf Claus Søndberg</i>

Kasper Bruun (th.) har alt at vinde, når han lørdag aften går i ringen i Milano til karrierens største kamp - en kamp om EM-bæltet i letweltervægt. Arkivfoto: Claus Søndberg Pressefotograf Claus Søndberg

MILANO:Egentlig havde Kasper Bruun indstillet sin boksekarriere i slutningen af sidste år. Alligevel står han lørdag aften i ringen i det lille intime teater Teatro Principe i Milano, hvor han står over for karrierens største opgave - en EM-titelkamp mod den italienske veteran Michele di Rocco.

Kasper Bruun har trænet seriøst frem mod kampen i to måneder og føler, at han har fået en sidste chance for at give boksningen et skud - og hvis ikke så er der styr på fremtiden alligevel.

- Og det kan jeg også helt bestemt bruge i ringen. Jeg kan bokse fuldstændig frit og har alt at vinde. Hvis jeg taber, så kan jeg tage hjem til Nordjylland og koncentrere mig om mit tømrerfirma igen. Og hvis jeg vinder, så er det klart, at boksningen skal have en chance mere, siger Kasper Bruun, der har bokset 21 kampe med 19 sejre, et nederlag og en uafgjort til følge.

For italieneren er det femte gang, at han bokser om EM-titlen med fire sejre til følge indtil nu, og der er ingen tvivl om, at han er den mest erfarne af de to boksere.

Kasper Bruun har selv set italienerens to seneste kampe, mens hans team bestående af den cubanske træner Ira Arozarena og den fysiske træner Torben Keller har nærstuderet italieneren yderligere.

- Han er en dygtig bokser og en dygtig tekniker, men han slår bestemt ikke særligt hårdt. Jeg har trænet efter at gå 12 omgange, og så skal jeg blive med at presse ham, så er jeg sikker på, at åbningen nok skal komme. Jeg går efter sejren, siger Kasper Bruun.

Kampen bokses lørdag aften klokken 23.00.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.