Kasper Bruun klar til teknisk kamp

Det er ikke de hårde slag, den nordjyske bokser frygter, når han går i ringen lørdag aften

Kasper Bruun ser frem til en teknisk kamp mod Tarik Madni fredag aften i Aalborg.Foto: Euro Event

Kasper Bruun ser frem til en teknisk kamp mod Tarik Madni fredag aften i Aalborg.Foto: Euro Event

AALBORG:Pandrup-bokseren Kasper Bruun kan forvente opbakning fra et talstærkt hjemmepublikum, når han lørdag aften står foran sin 17. fight i bar overkrop. Det sker, når den delvist nordjyske boksestald Euro Events slår dørene op for Giant X-Max Party i Gigantium i Aalborg.

Kasper Bruun er stadig ubesejret med 15 sejre og en enkelt uafgjort kamp på rekordlisten.

Over for ham i ringen står marokkanske Tarik Madni - en erfaren herre med 21 kampe på cv’et, og deriblandt er der også flere titelkampe.

- Jeg tror, det bliver en rigtig god kamp, for han er en teknisk god bokser, der ikke bare kommer for at fighte. På den måde bliver det en teknisk kamp, og det er også det, der ligger bedst til mig, siger Kasper Bruun.

- Han kan i hvert fald holde til en lang kamp, for han har bevist, at han kan gå en masse omgange i de titelkampe, han har bokset. Omvendt kan jeg se, at han ikke ligefrem slår superhårdt, så det er ikke der, jeg skal frygte ham.

Stævnet byder i alt på fem professionelle kampe, og deriblandt er der debut til sværvægteren Claus Bertino foruden spændende kampe med Stephan Alms, Abdul Khattab og Kim Poulsen.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.