Aabybro

Kasper Bruun: Laver ikke hele arbejdet igen

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Pandrup-bokseren har selv været sin egen promotor til comeback-kampen. Det ønsker han ikke at prøve igen. Foto: Claus Søndberg

AABYBRO:Det var en utrolig lettet Kasper Bruun, der sent tirsdag aften kunne lade sig hylde af de 1000 tilskuere i DGI Huset i Aabybro.

Her vandt den professionelle Pandrup-bokser sin comeback-kamp efter 22 måneder væk fra ringen. Rekordlisten lyder nu på 20 sejre i 23 kampe.

- Der var en del ringrust, der skulle bankes af. Træningen her ellers kørt fint, men det er noget andet, når man står oppe i ringen, siger Kasper Bruun, hvis seneste kamp daterer sig tilbage til februar 2015, hvor han tabte en EM-kamp i Italien.

I Aabybro stoppede han Valentin Boksros (nu syv sejre og syv nederlag) i tredje omgang.

Noget rod i første omgang

Anden gang, ungareren røg i gulvet, stoppede kamplederen med det samme den ulige duel.

- Første omgang var noget rod, og jeg synes også, jeg var lidt spændt i anden omgang. Men i tredje begyndte det at køre - især det dybe arbejde, som vi har arbejdet en del med i træningslokalet - og så fik jeg også ram på ham, konstaterer Kasper Bruun.

Spørgsmålet er, om der kommer flere slag fra Kasper Bruuns hænder. Den 29-årige nordjyde står uden promotorkontrakt og har selv stået for alt det praktiske omkring comeback-kampen.

- Jeg var sågar selv nede i lufthavnen i Billund for at hente min modstander. Det var sjovt nok at prøve at stå for det hele én gang, men så tror jeg også, vi siger, at det var det, fastslår han.

En ordentlig kontrakt

Håbet er, at Mogens Palle fortsætter sit promotorcomeback og finder Kasper Bruuns telefonnummer frem.

- Lige nu har jeg ikke noget på hånden. Jeg synes dog, at jeg fik sendt et okay budskab med den her kamp og gjorde, det jeg skulle. Men skal jeg fortsætte boksekarrieren, kræver det dog, at jeg får en ordentlig kontrakt, så jeg kan arbejde seriøst med tingene, fastslår han.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst