Kasper Hjulmand efter sejr: Er ekstremt glad

Træneren er glad for, at FC Nordsjælland endelig vandt, men han løber ikke rundt med hænderne over hovedet.

30. september 2013 21:41 - Opdateret 30. september 2013 21:43

Kasper Hjulmand efter sejr: Er ekstremt glad

Sidstepladsen indtager FC Nordsjælland stadig, men vicemestrene fik brudt en stime på fire superliga-nederlag i træk, da de mandag aften slog Randers FC med 1-0.

Sejren får dog ikke træner Kasper Hjulmand til at afblæse krisen i Farum-klubben.

- Det var ekstremt vigtigt at få stoppet den her række af nederlag, men jeg var godt nok nervøs lige til sidste fløjt. Det var et godt skridt for os, men vi er stadig sidst, så vi løber ikke rundt med hænderne over hovedet, siger Hjulmand.

- Jeg er dog ekstremt glad på drengenes vegne. Jeg synes, at de, om nogen, har fortjent at opleve den følelse igen. Følelsen af sejr. Drengene har arbejdet stenhårdt den seneste uge, det er klasse, det vi har oplevet her.

FC Nordsjælland blev presset langt tilbage i anden halvleg, og det viste ifølge Hjulmand et hold, der er ramt på selvtilliden.

- Vi blev presset alt for langt tilbage, og forsøgte at udnytte de muligheder der var for at angribe, så vi kunne være kommet på 2-0. Men det er meget kendetegnende for et hold, der ikke har vundet længe.

Tilbagevendte Joshua John blev matchvinder for FC Nordsjælland, i sin første kamp i Farum Park siden skiftet fra Twente.

- Det var fantastisk at få en sejr i min første kamp tilbage i Farum. Til slut mistede vi lidt kontrol, men det eneste der betyder noget, er de tre point, siger John.

- Da jeg var her i sidste sæson, vandt vi stort set alle kampe. Vi har stadig mange af de samme spillere, så jeg håber på, at denne sejr kan være med til at gøre, at vi kommer tilbage på rette spor.

FC Nordsjælland møder søndag Brøndby, ligeledes hjemme på Farum Park.

/ritzau/

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...