Kasper Hvidt vil sætte flot sæsonpunktum

Det har været en stor sæson for dansk herrehåndbold. AGK synes sikker på DM-guld, men vil også slutte flot af.

Kasper Hvidt vil sætte flot sæsonpunktum

Det var næsten for nemt for AG København i den første DM-finale i håndbold mod Bjerringbro-Silkeborg.

Med en sejr på 30-19 over BSV er guldet allerede på vej til København - hvor det også endte sidste sæson, men københavnerne vil ikke bare vinde guldet, de vil også vinde lørdagens returkamp i finalen og dermed slutte sæsonen af så godt som muligt.

- Jeg kan love, at vi vil gøre alt, hvad der står i vores magt for at vinde returopgøret, så det er selvfølgelig helt klart, at vi vinder den kamp også, siger AGK's målmand Kasper Hvidt.

Med endnu en sejr vil den tidligere danske landsholdsmålmand sørge for en flot sæsonafslutning, og han har ikke de allerstørste forventninger til, at BSV vil komme med mere modstand og tro på sejren, end jyderne gjorde i første opgør.

- Selvfølgelig kan BSV nå det. Det, der er det svære for dem, er at tro på det.

- Men et eller andet sted så håber jeg, vi får sat et rigtigt flot punktum. Det bliver jo sæsonfinalen. Der er ikke flere kampe.

- Tilskuerne kommer med et åbent sind og er med til at hylde dansk herrehåndbold for en utrolig flot sæson med EM-guld til landsholdet og vores CL-bronze, der var mere, end nogen turde drømme, siger Kasper Hvidt.

Men selv om AG København har et stort forspring fra det første opgør, så peger Kasper Hvidt på noget, der kan forbedres i returkampen.

- Vi havde ikke så mange tekniske fejl i vores stationære angreb, men vi havde nogle i kontrafasen, hvor vi havde lidt svært ved at bestemme os til, om vi skulle tage det roligt eller prøve at løbe hurtigt op ad banen, siger Kasper Hvidt.

Returopgøret fløjtes i gang lørdag klokken 21.00 i Jyske Bank Boxen i Herning.

/ritzau/