EMNER

Kasper Kristensen

I dag og de næste tre lørdage står Kasper Kristensen, forpagter af Restaurant Kronborg på Egholm i Aalborg, for weekendmenuen.

Restaurant Kronborg Egholm Aalborg Kokken Kasper laver 12 retter Foto: Claus Søndberg

Restaurant Kronborg Egholm Aalborg Kokken Kasper laver 12 retter Foto: Claus Søndberg

Opskrifterne er til fire personer, og råvareprisen pr. menu ligger mellem 200 og 400 kroner. { Har du kommentarer eller spørgsmål, så send en mail til weekend@nordjyske.dk. Skriv “weekendmenu” i emnefeltet. Startede i faget i 1996 som kokkeelev på Restaurant Vigsø bugt i Thy. Som nyudlært udtjente han sin værnepligt ved Søværnet som hovmester på sejlbåden Thyra. Herefter kunne han ikke helt slippe livet på søen, så han arbejdede to år på DFDS’s Princess of Scandinavia. Siden har han været køkkenchef på Restaurant Kompasset og Hals Hotel, inden han i 2007 kastede sig over opgaven som forpagter på Restaurant Kronborg, hvilket han synes er utroligt spændende og udfordrende. Foto: Claus Søndberg